Skip to main content

Νέα υπόθεση μαστροπείας στη Δράμα

Αστυνομικοί παρουσιάστηκαν ως πελάτες, σε νυχτερινό κέντρο της Αγ. Παρασκευής Δράμας, και συνέλαβαν τον 19χρονο υπεύθυνο και δύο Νιγηριανές που εκδίδονταν.
Σε νέες συλλήψεις για μαστροπεία προχώρησαν την περασμένη νύχτα (15/6) αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας, αφού παγίδευσαν υπεύθυνο καταστήματος και δύο αλλοδαπές που εκδίδονταν επ’ αμοιβή σε νυκτερινό κέντρο χωριού της Δράμας.

Συγκεκριμένα, στη μία μετά τα μεσάνυχτα αστυνομικοί παρουσιάστηκαν ως πελάτες σε κέντρο διασκέδασης της Αγίας Παρασκευής Δράμας και παρέδωσαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα στον 19χρονο Έλληνα υπεύθυνο του καταστήματος, συμφωνώντας να συνευρεθούν ερωτικά με δύο Νιγηριανές (24 και 31 χρόνων), που εργάζονταν εκεί.

Την "κρίσιμη" στιγμή, όμως, οι… πελάτες αποκάλυψαν την πραγματική ταυτότητά τους και συνέλαβαν τον 19χρονο και τις δύο αλλοδαπές, με τις κατηγορίες της μαστροπείας, της παράβασης του νόμου περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων και για υγειονομικές παραβάσεις.

Στην κατοχή του 19χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν προφυλακτικά και 705 ευρώ (μεταξύ των οποίων και τα προσημειωμένα χρήματα των αστυνομικών). Η 43χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, που απουσίαζε κατά την ώρα της αστυνομικής επιχείρησης, αναζητείται για να συλληφθεί πριν την παρέλευση του αυτοφώρου.