Skip to main content

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία Γκιόλια

Υπό στενή παρακολούθηση βρισκόταν το τελευταίο διάστημα ο δολοφονηθείς δημοσιογράφος, Σ.Γκιόλιας, όπως φαίνεται να έχουν καταθέσει στους άνδρες της αστυνομίας γείτονες του θύματος.
Υπό στενή παρακολούθηση βρισκόταν το τελευταίο διάστημα ο δολοφονηθείς δημοσιογράφος, Σωκράτης Γκιόλιας, όπως φαίνεται να έχουν καταθέσει στους άνδρες της αστυνομίας γείτονες του θύματος. Συγκεκριμένα, όπως κατέθεσαν κάτοικοι της περιοχής, μηχανή έκανε συχνές βόλτες τα τελευταία βράδια γύρω από το σπίτι του δημοσιογράφου, ελέγχοντας τις κινήσεις του.

Με καταθέσεις από αυτόπτες και αυτήκοους μάρτυρες συνεχίζουν οι άνδρες της αστυνομίας τις εκτενείς έρευνες, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια της στυγερής δολοφονίας του δημοσιογράφου- blogger, Σωκράτη Γκιόλια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, παρατηρούνται αρκετές αντιφάσεις στις καταθέσεις των μαρτύρων, κάτι που δυσχεραίνει το έργο της αστυνομίας, η οποία έχει στρέψει τις έρευνές της στις τελευταίες κινήσεις του Σ. Γκιόλια, από την ώρα που έφυγε από τον ραδιοφωνικό σταθμό όπου εργαζόταν, μέχρι την ώρα που έφτασε σπίτι του, το βράδυ πριν τη δολοφονία του.

Συγκεκριμένα, ελέγχονται οι διαδρομές που ακολούθησε ο άτυχος δημοσιογράφος, στις οποίες αναζητούνται κάμερες, οι οποίες να έχουν καταγράψει τυχόν παρακολούθησή του. Επιπλέον, ελέγχονται και οι τελευταίες τηλεφωνικές συνομιλίες του, προκειμένου να βρεθεί εάν κάποιος από τους αριθμούς με τους οποίους επικοινωνούσε τελευταία, βρίσκεται στις λίστες της Αντιτρομοκρατικής.

Όσον αφορά στη βαλλιστική έρευνα, οι δύο νέοι έλεγχοι των όπλων που χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονία συμφώνησαν με το πρώτο συμπέρασμα, ότι δηλαδή τα εν λόγω πιστόλια έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από την τρομοκρατική οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών».