Skip to main content

Νέα στοιχεία για το δυστύχημα με το ταξί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Τι αναφέρει στη Voria.gr αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου, με έναν νεκρό, που σημειώθηκε χθες το βράδυ στη συμβολή των οδών Εγνατίας με Πλάτωνος.

Νέα στοιχεία για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών Εγνατίας με Πλάτωνος, με έναν νεκρό και την εμπλοκή οχήματος ταξί, ήρθαν σε γνώση της Voria.gr.

Συγκεκριμένα, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, που επικοινώνησε με τη Voria.gr, διευκρίνισε πως επί της ουσίας δεν πρόκειται για παράσυρση του άτυχου άνδρα από το ταξί το οποίο οδηγούσε ένας 32χρονος.

«Ο άνδρας βούτηξε με το κεφάλι στο δρόμο, μπροστά στο αυτοκίνητο, το οποίο κινείτο με χαμηλή ταχύτητα», αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος είναι και περίοικος, προσθέτοντας ότι πιθανώς ο άτυχος άνδρας, μέσης ηλικίας, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.

«Είχα ξαναδεί τον συγκεκριμένο άνδρα κι άλλες φορές στην περιοχή και πάντα είχε αυτή την εικόνα, του ανθρώπου που βρίσκεται υπό την επήρεια είτε αλκοόλ είτε ουσιών», συμπλήρωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν την έρευνα για το περιστατικό, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για τον άνθρωπο που έχασε χθες τη ζωή του με τραγικό τρόπο.