Skip to main content

Νέα «σκούπα» της ΕΛΑΣ για τα βαποράκια της Ροτόντας

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 28χρονου αλλοδαπού και δύο ημεδαπών ηλικίας 19 ετών. που αγόρασαν δύο μικροδέματα κάνναβης

Άλλη μία αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών, έλαβε χώρα το τελευταίο 24ωρο στην περιοχή της Ροτόντας.

Ειδικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου και σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος, κατά τους οποίους συνελήφθησαν συνολικά είκοσι άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 28χρονου αλλοδαπού και δύο ημεδαπών ηλικίας 19 ετών, καθώς βραδινές ώρες της Πέμπτης στο κέντρο της πόλης (Πλατεία Αγίου Γεωργίου), διαπιστώθηκε ότι οι 19χρονοι αγόρασαν από κοινού 2 μικροδέματα κάνναβης από τον παραπάνω αλλοδαπό. Επιπλέον, στην κατοχή του 28χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 μικροδέμα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ περίπου ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.