Skip to main content

Νέα πτώση της θερμοκρασίας από σήμερα σε όλη τη χώρα

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται για σήμερα νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές και βαθμιαία αραιές νεφώσεις.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και νότια αναμένονται για σήμερα.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια έως 7 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση από το βράδυ κυρίως στα κεντρικά και βορειά.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές και βαθμιαία αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία τις πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τη νύχτα είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους, βορειοανατολικούς 3 με 4 και από το βράδυ στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 22 βαθμούς. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.