Skip to main content

Νέα προβλήματα στον ΠΑΟΚ-Κάκωση ο Σάκχοφ, μαγνητική ο Λέοβατς (vid)

Το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης αφορούσε την κυκλοφορίας της μπάλας με ασκήσεις αερόβιας προσαρμογής και περιελάμβανε παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη στο γήπεδο της Τούμπας ξεκίνησαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο Καραϊσκάκη ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας με ασκήσεις στο γυμναστήριο και στην πισίνα, ενώ το κανονικό πρόγραμμα αφορούσε την κυκλοφορίας της μπάλας με ασκήσεις αερόβιας προσαρμογής και περιελάμβανε παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Ο Εβγέν Σάκχοφ που λίγες ώρες μετά το τέλος της αναμέτρησης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική εξαιτίας χτυπήματος, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε μια μικρή κάκωση συνδέσμων.  Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής θ’ ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες, δεν θα είναι στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για το ματς με την Λάρισα, ωστόσο αναμένεται να είναι έτοιμος για την Κυριακή.

Ο Δημήτρης Πέλκας συνέχισε σε πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο και υπολογίζεται πως την προσεχή εβδομάδα θα επανέλθει σταδιακά στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Ο Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα και αύριο θα κάνει αποφόρτιση προκειμένου να επανέλθει από Τετάρτη σε πρόγραμμα με μπάλα.

O Μάριν Λέοβατς που κατά τη διάρκεια του αγώνα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό δεξιά, ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα. Ο Κροάτης αμυντικός μετά τις τελευταίες εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ κλήθηκε ξανά στην Εθνική Κροατίας για τους προσεχείς αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ 2018.