Skip to main content

Νέα προθεσμία πήρε η 22χρονη για Τετάρτη

Νέα προθεσμία, για την Τετάρτη, προκειμένου να απολογηθεί, ζήτησε και έλαβε από την 32η Τακτική Ανακρίτρια η 22χρονη φοιτήτρια, η οποία συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου για συμμετοχή στο
Νέα προθεσμία, για την Τετάρτη, προκειμένου να απολογηθεί, ζήτησε και έλαβε από την 32η Τακτική Ανακρίτρια η 22χρονη φοιτήτρια, η οποία συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, κατηγορούμενη για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς-Φράξια Μηδενιστών".

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΛ.ΑΣ στρέφει το ενδιαφέρον της στην αναζήτηση ενός 24χρονου φοιτητής, για τον οποίο υπάρχει η εκτίμηση ότι διαθέτει την τεχνογνωσία για την κατασκευή βομβών.

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος που αφορούν στα αδικήματα της ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση, προμήθειας, κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών και βομβών κατά συρροή και έκρηξης από κοινού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, αποτυπώματα της 22χρονης την συνδέουν με το διαμέρισμα στο Χαλάνδρι που κατά την Αστυνομία αποτελούσε "γιάφκα" της οργάνωσης.