Skip to main content

Νέα πρόσωπα στην Εθνική

Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τους Κωνσταντόπουλο, Γεωργιάδη και Σιόβα, ενώ επανέφερε τους Χριστοδουλόπουλο, Φωτάκη, Γιάννη Παπαδόπουλο και Μόρα.
Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, τον νεαρό μεσοεπιθετικό του Πανσεραϊκού, Γιώργο Γεωργιάδη, αλλά και τον νεαρό αμυντικό του Πανιωνίου, Δημήτρη Σιόβα.

Παράλληλα, επανέφερε στην Εθνική τον Βαγγέλη Μόρα, αλλά και τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ενώ κάλεσε για πρώτη φορά επί θητείας του τους Φωτάκη και Χριστοδουλόπουλο.

Αναλυτικά, οι παίκτες που κάλεσε ο Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα για το φιλικό παιχνίδι με την Αυστρία στη Βιέννη, το οποίο θα γίνει στις 17 του μηνός.

Τζόρβας, Κωνσταντόπουλος, Φωτάκης, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Κονέ, Τοροσίδης, Βύντρα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σιόβας, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Μάκος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Χριστοδουλόπουλος, Γεωργιάδης.