Skip to main content

Νέα προσφορά της Ryanair για ταξίδια από Θεσσαλονίκη προς Παρίσι

Η έκπτωση 10% αφορά ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 1 Σεπτεμβρίου έως και την 30ή Νοεμβρίου - Έως αύριο τα μεσάνυχτα οι κρατήσεις

Νέα προσφορά, με 10% έκπτωση σε επιλεγμένα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Γαλλία, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 1 Σεπτεμβρίου και 30 Νοεμβρίου 2016, ανακοίνωσε σήμερα η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair.

Οι χαμηλοί αυτοί ναύλοι, αφορούν το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Παρίσι (Μποβέ) και είναι διαθέσιμοι προς κράτηση έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 15 Ιουλίου μέσω της ιστοσελίδας Ryanair.com.

Η Κιάρα Ραβάρα, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων της Ryanair για την Ελλάδα δήλωσε: «Η Ryanair εξακολουθεί να στηρίζει τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης, απελευθερώνοντας νέα μοναδική προσφορά με 10% έκπτωση στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Παρίσι Μποβέ.

»Παράλληλα προσκαλούμε τους Έλληνες πελάτες μας να προγραμματίσουν από τώρα μία φθινοπωρινή απόδραση στην πόλη του φωτός.

»Οι πελάτες θα πρέπει να κάνουν κράτηση πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (15 Ιουλίου) για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 1 Σεπτεμβρίου και 30 Νοεμβρίου 2016».