Skip to main content

Νέα οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη - Χτύπησαν νεαρό που έσβηνε γκράφιτι του ΠΑΟΚ

Επιτέθηκαν και σε 26χρονο, που παρενέβη προκειμένου να αποτρέψει την επίθεση στον νεαρό, αλλά και σε έναν 19χρονο, σε άλλο σημείο, και πάλι στη Σουρωτή

Ακόμη ένα οπαδικό επεισόδιο εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη, με ομάδα ατόμων που φέρονται να είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ να εξαπολύουν επιθέσεις σε νεαρά άτομα, ένα εκ των οποίων έσβηνε γκράφιτι της ομάδας του Δικεφάλου.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ στην περιοχή της Σουρωτής, έχοντας οπαδικά κίνητρα, τα άτομα επιτέθηκαν σε νεαρό που βρισκόταν σε πλατεία της Σουρωτής και έσβηνε γκράφιτι του ΠΑΟΚ και σε 26χρονο ημεδαπό, που παρενέβη προκειμένου να αποτρέψει την επίθεση. Για το περιστατικό συνελήφθησαν ένας 17χρονος ημεδαπός και ένας 17χρονος Αλβανός, έπειτα από έρευνα αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε αθλητικούς χώρους της διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης καθώς και η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του αστυνομικού τμήματος Θέρμης.

Μετά από αυτό το περιστατικό, σε άλλο σημείο της Σουρωτής, άγνωστος δράστης, παρουσία του 17χρονου Αλβανού συλληφθέντα, επιτέθηκε σε βάρος 19χρονου ημεδαπού, φίλου των παθόντων.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, σωματικές βλάβες από κοινού και απόπειρα σωματικών βλαβών από κοινού.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των υπολοίπων δραστών.