Skip to main content

Νέα μηνύματα στέλνει η Νέα Δημοκρατία

Έκκληση σε όλους τους πολίτες να εμπιστευτούν τη ΝΔ ο έκανε Γ. Σουφλιάς. Επίθεση Κουμουτσάκου στο ΠΑΣΟΚ ακόμη και για μπλόκο σε φορτίο υγειονομικού υλικού.
Έκκληση σε όλους τους πολίτες, ιδίως σε αυτούς που εμπιστεύθηκαν και στο παρελθόν τη Ν.Δ., έκανε το μεσημέρι ο Γιώργος Σουφλιάς. Τα επόμενα χρόνια θα είναι δύσκολα. Θα δουλέψουμε σκληρά, θα εφαρμόσουμε μέτρα για να ξεπεράσουν την κρίση, είπε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ. Καλώ τους πολίτες να μας εμπιστευθούν. Να εμπιστευθούν τη γνώση και το θάρρος μας γιατί μόνο με τέτοια στοιχεία θα καλυτερέψει η κατάσταση στη χώρα και θα διατηρηθεί το όραμα.

Κατά τον κ. Σουφλιά, σε αυτήν τη προεκλογική εκστρατεία το κόμμα του μίλησε τίμια και ειλικρινά. Η Ν.Δ. με το λόγο και τις προτάσεις της σηματοδότησε μία νέα εποχή, είπε την αλήθεια, ενώ κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ γιατί δεν συνέδραμε στην κατεύθυνση αυτή.

Ο Γ. Κουμουτσάκοςσε δηλώσεις του πριν από λίγο κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι μέσω συνδικαλιστών του προχώρησε στην απεργίαστο λιμάνι του Πειραιά, απεργία λόγω της οποίας δεν κατέστη δυνατός οεκτελωνισμός υγειονομικού υλικού, που είναι απαραίτητος για το σχέδιοαντιμετώπισης της γρίπης.

Νωρίτερα εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Γ. Παπανδρέου με τις συνεχείς εξαγγελίες του για μετακλήσεις ξένων ειδικών, ουσιαστικά προσβάλει το επιστημονικό δυναμικό της χώρας. Σχολιάζοντας το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, που αναρτήθηκε σήμερα στο Διαδίκτυο, σημείωσε ότι πρόκειται για ένα κείμενο που κατατέθηκε για να μην διαβαστεί ποτέ. Το ΠΑΣΟΚ συνέχισε την καμπάνια χαμηλού ρίσκου, με καμία συγκεκριμένη θέση.

"Τώρα είναι η ευκαιρία για να βάλουμε τις βάσεις για την οικονομία της επόμενης ημέρας, είπε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε ότι χρειάζονται ουσιαστικές και όχι εμβαλωματικές λύσεις για ένα οριστικό νοικοκύρεμα της οικονομίας, που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη την επομένη της κρίσης και θα δώσει ευκαιρίες για όλους τους πολίτες. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε το μέλλον,όπως είπε και ο πρωθυπουργός, η ελπίδα κερδίζεται, δεν χαρίζεται". Ή θα νοικοκυρευτούμε τώρα ή θα δώσουμε συνέχεια στα παλαιά δεινά της οικονομίας. Άλλη ευκαιρία δεν θα υπάρξει", είπε ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ.

Ο Κ. Καραμανλής
Χθες, ο πρωθυπουργός απαντώντας σε ερωτήσεις πολιτών, που του διατυπώθηκαν μέσω ίντερνετ, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα βρεθούν οι δράστες των τηλεφωνικών υποκλοπών, για την οποία "κάποιοι ξεχνούν ότι στόχος ήμουν εγώ. Δεν συγκυβέρνησα με κανέναν, οι ισχυροί επιχειρηματίες δεν ήταν καν συνομιλητές μου", τόνισε ο Κ. Καραμανλής.

Στη συνέντευξη του αυτή ο πρωθυπουργός απάντησε και σε ερωτήσεις αθλητικού περιεχομένου, χαρακτηρίζοντας κεφάλαιο για την ΑΕΚ τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς, ενώ εκδήλωσε την απορία του για τη φυγή του Λεντέσμα από τον ΠΑΟ.