Skip to main content

Νέα κρουαζιέρα από Μουδανιά στις Σποράδες

Ημερήσιες κρουαζιέρες σε Σκιάθο και Σκόπελο θα προσφέρει το Xαλκιδική Tours από 29 Μαΐου, θέλοντας να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους τουρίστες της Χαλκιδικής.
«Κρουαζιέρα θα σε πάω…» υπόσχεται το πρακτορείο «Xαλκιδική Tours», που έχει την έδρα του στα Μουδανιά Χαλκιδικής, ξεκινώντας από τις 29 Μαΐου ημερήσιες κρουαζιέρες με προορισμό τις Σποράδες.

Η υπεύθυνη του «Χαλκιδική Tours», κυρία Ρούλα Αράπογλου, αναφέρει στη Voria.gr ότι η αναχώρηση του κρουαζιερόπλοιου 650 θέσεων της ναυτιλιακής εταιρίας «Υδραϊκή» θα γίνεται στις 7.30 το πρωί και σε 4 ώρες θα φθάνει στη Σκιάθο, όπου οι επιβάτες θα ξεναγούνται στο όμορφο νησί των Βορείων Σποράδων.

Στη συνέχεια το πλοίο θα σαλπάρει με προορισμό τη Σκόπελο, και αφού γίνει μια σύντομη επίσκεψη στο νησί που συνδέθηκε με το γύρισμα της χολυγουντιανής ταινίας «Μάμα Μια», θα ακολουθήσει τη ρότα της επιστροφής στα Μουδανιά, όπου θα καταφθάνει στις 9 το βράδυ.

Εντός της κρουαζιέρας θα παρέχεται το γεύμα της ημέρας, το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του εισιτηρίου, που ανέρχεται στα 70 ευρώ ανά άτομο. Για το πρώτο παιδί μέχρι 12 ετών η επιβίβαση στο πλοίο της κρουαζιέρας θα είναι δωρεάν, ενώ για το δεύτερο παιδί η έκπτωση θα είναι 50%.

Η κυρία Αράπογλου εκτιμά ότι η κρουαζιέρα σε Σκιάθο και Σκόπελο θααποτελεί μια εναλλακτική πρόταση στους επισκέπτες της Χαλκιδικής. Οιεναλλακτικές προτάσεις εκτιμά ότι αναβαθμίζουν τις παρεχόμενεςυπηρεσίες στους τουρίστες. Διαδικασία που θεωρεί ότι είναι απαραίτητη ιδιαίτερα σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης, που αναμένεται να πληγεί ητουριστική κίνηση. Επιβάλλεται κατά τη γνώμη της η ανάπτυξηδραστηριοτήτων που θα κρατούν αυξημένο το ενδιαφέρον των επισκεπτών τηςΧαλκιδικής.

Ο εναλλακτικός τουρισμός  αναπτύσσεται δυναμικά στη Χαλκιδική σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης, επισημαίνει η κυρία Αράπογλου.
Στο πλαίσιο αυτό  το Χαλκιδική Tours σχεδιάζει να ναυλώσει και ένα σκάφος, το οποίο θα προορίζεται να προσφέρει στους επισκέπτες της Χαλκιδικής τη χαρά του ψαρέματος. Η δραστηριότητα αυτή θα συνδυάζεται και με επίσκεψη στο Μουσείο Αλιευτικών σκαφών, όπως δήλωσε η κυρία Αράπογλου.