Skip to main content

Νέα υπόθεση ομηρίας στη Θεσσαλονίκη - Δύο συλλήψεις

Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης εντοπίσθηκε σε αποθήκη στη δυτική Θεσσαλονίκη και απελευθερώθηκε ένας 22χρονος Πακιστανός.

Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Θεσσαλονίκη που εμπλέκονται σε υπόθεση παράνομης κατακράτησης 22χρονου αλλοδαπού, ύστερα από ενδελεχή διερεύνηση καταγγελίας και οργανωμένη επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για δύο Πακιστανούς, ηλικίας 36 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος δύο ακόμη ομοεθνών συνεργών τους ηλικίας 29 και 31 ετών, σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για  εγκληματική οργάνωση,  αρπαγή, εκβίαση και απλή σωματική βλάβη.

Προηγήθηκε καταγγελία 22χρονου αλλοδαπού, ομοεθνή τους, σύμφωνα με την οποία μέλη εγκληματικής ομάδας κρατούσαν παράνομα σε αποθήκη περιοχής της Σίνδου – Θεσσαλονίκης τον 31χρονο αδερφό του, στους οποίους κατέβαλε το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας, χθες το μεσημέρι, εντόπισαν την αποθήκη στην προαναφερόμενη περιοχή, όπου κρατούταν παράνομα ο 31χρονος, τον οποίο και απελευθέρωσαν, ενώ ταυτόχρονα συνέλαβαν και τους δύο αλλοδαπούς δράστες.

Σημειώνεται ότι και τα δύο αδέρφια, υπέστησαν σωματικές βλάβες από τους συλληφθέντες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.