Skip to main content

«Νέα γενιά εν δράσει»: 14 νέοι εργαζόμενοι στον Όμιλο Μυτιληναίου

Οι νέοι εργαζόμενοι θα κληθούν να ανταπεξέλθουν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, κατά τη 12μηνη έμμισθη απασχόλησή τους στον Όμιλο

Μια νέα δυναμική ομάδα εργαζομένων εντάχθηκε στον Όμιλο Μυτιληναίος από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου, καθώς ολοκληρώθηκε η φάση αξιολόγησης και επιλογής του προγράμματος 12μηνης έμμισθης απασχόλησης «Νέα γενιά εν δράσει».

Οι 14 επιτυχόντες, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, προκρίθηκαν μέσα από μια απαιτητική διαδικασία και με όρους απόλυτης διαφάνειας, με βάση τα υψηλά κριτήρια που θέτει διαχρονικά ο Όμιλος Μυτιληναίος.

Κατά τη διάρκεια προγράμματος, οι νέοι εργαζόμενοι θα κληθούν να ανταπεξέλθουν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Μέσω συνεχούς εκπαίδευσης θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τεχνογνωσία και εφόδια για το μέλλον, να εξελίξουν τις ικανότητές τους και να διεκδικήσουν μία θέση στον Όμιλο Μυτιληναίος, ανάλογα με τις υπάρχουσες ανάγκες.

Οι νέοι εργαζόμενοι θα έχουν τα ίδια δικαιώματα, αλλά και τις ίδιες υποχρεώσεις με κάθε εργαζόμενο του Ομίλου και θα αποτελούν τη «νέα δύναμη» στις Διευθύνσεις Οικονομικών, Χρηματοοικονομικών, Εμπορικής Διεύθυνσης, Επικοινωνίας & Marketing, Ανθρώπινου Δυναμικού, Προμηθειών, Logistics και Εξαγορών& Συγχωνεύσεων.