Skip to main content

Νέα επίθεση Κουρουμπλή σε Μπακογιάννη για το Μαρίκειο Ίδρυμα

Ο υπουργός δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι «η κα Μπακογιάννη σήμερα έχασε την ψυχραιμία της και απευθύνθηκε στο πρόσωπό μου με οξείς χαρακτηρισμούς».

Συνεχίζεται ο πόλεμος δηλώσεων μεταξύ του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή και της Ντόρας Μπακογιάννη, για τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί για το Μαρίκειο Ίδρυμα. 

«Ο ελληνικός λαός γνωρίζει καλύτερα ποιοι είναι οι "χυδαίοι" και οι "ξεφτιλισμένοι"» απάντησε ο κ. Κουρουμπλής στα σχόλια της κ. Μπακογιάννη.

«Θα περίμενα από την κα Μπακογιάννη επιτέλους να απαντήσει για την ταμπακιέρα» ανέφερε ο κ. Κουρουμπλής για το Μαρίκειο Ίδρυμα προσθέτοντας ότι «Επειδή η βουλευτής της ΝΔ ισχυρίστηκε σήμερα ότι το Μαρίκειο ήταν κρατικό ίδρυμα, μήπως δεν θυμάται καλά τι ήταν; Είτε έτσι όμως, είτε αλλιώς, υποχρεούνται να απαντήσουν στο απλό αλλά μέγα ερώτημα: Πού πήγαν τα πολλά εκατομμύρια που συγκεντρώθηκαν για το Μαρίκειο;».
 
Ο υπουργός δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι «η κα Μπακογιάννη σήμερα έχασε την ψυχραιμία της και απευθύνθηκε στο πρόσωπό του με οξείς χαρακτηρισμούς».