Skip to main content

Νέα επιδείνωση του καιρού - Έως 6 βαθμούς η θερμοκρασία στη Β. Ελλάδα

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά το πρωί αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -04 έως 06 βαθμούς Κελσίου.

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού αναμένεται σήμερα στις νοτιότερες περιοχές της χώρας με πυκνές χιονοπτώσεις κατά διαστήματα στα ορεινά και ισχυρές καταιγίδες στα πεδινά.  Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες.  Οι άνεμοι θα πνέουν στα βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια πελάγη 7 με 8 μποφόρ με ενίσχυση τη νύχτα στα Κύθηρα στα 9 και πιθανόν 10 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα Ηπειρωτικά.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά το πρωί αυξημένες. Τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά κυρίως της Χαλκιδικής και της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί  4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -04 έως 06 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους νωρίς το πρωί και τη νύχτα.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02 έως 06 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιονόνερο στα ημιορεινά και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα (πάνω από τα 900 μέτρα). Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 08 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.