Skip to main content

Νέα επέμβαση της αστυνομίας στην περιοχή της Ροτόντας - 12 συλλήψεις

Συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας συνολικά 12 άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες ψυχοτρόπων ουσιών

Ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας και σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος πραγματοποίησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν συνολικά 12 άτομα, για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις χθες το μεσημέρι όπου συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 30, 17 και 17 ετών (2 άντρες – 1 γυναίκα αντίστοιχα). Όταν κατελήφθησαν, ο πρώτος, στη θέα των αστυνομικών να απορρίπτει μικροδέμα κάνναβης βάρος 15,87 γραμμαρίων, ο δεύτερος, να κατέχει συσκευασία, που  περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους 9,72 γραμμαρίων και η τρίτη, να κατέχει μικροδέμα κάνναβης, βάρους 2,15 γραμμαρίων.  

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο τελευταίοι, προμηθεύτηκαν τις ανωτέρω ποσότητες κάνναβης έναντι χρηματικού ποσού, από τον 30χρονο.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και στην ίδια περιοχή, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν 22χρονο αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικροδέμα κάνναβης συνολικού βάρους 19,45 γραμμαρίων, το οποίο προόριζε προς πώληση και το χρηματικό ποσό των 60ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των παραπάνω ελέγχων, συνελήφθησαν οκτώ ακόμη άτομα που κατείχαν μικροδέματα ψυχοτρόπων ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.