Skip to main content

Νέα έφοδος της ΕΛΑΣ σε ΑΠΘ και Ροτόντα - Τέσσερις συλλήψεις

Η επιχείρηση έλαβε χώρα στην ευρύτερη περιοχή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Πλατείας Αγίου Γεωργίου. Συνελήφθησαν τέσσερις.

Συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στην ευρύτερη περιοχή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της πλατείας Αγίου Γεωργίου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε., έλεγξαν συνολικά είκοσι 22 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν τέσσερα.

Πρόκειται για δύο Αλβανούς, ηλικίας 26 και 24 ετών και δύο Έλληνες, ηλικίας 26 και 21 ετών αντίστοιχα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά τέσσερα μικροδέματα ακατέργαστης κάνναβης και μικροποσότητα ηρωίνης.

Επιπλέον, στην κατοχή του 26χρονου αλλοδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 572 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών, ενώ σε βάρος του 24χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών, διότι δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.