Skip to main content

Νέα σκούπα της αστυνομίας στη Ροτόντα - Χειροπέδες σε δέκα

Κατά το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν συνολικά δέκα άτομα στη Θεσσαλονίκη, στην κατοχή των οποίων, βρέθηκαν ποσότητες ψυχοτρόπων ουσιών.

Στη σύλληψη δέκα ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, κατά το τελευταίο 24ωρο, σε επιχειρησιακή δράση στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου και σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου και σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος, κατά τους οποίους συνελήφθησαν συνολικά δέκα άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης δύο νεαρών αλλοδαπών οι οποίοι εμπορεύονταν ναρκωτικές ουσίες, ενώ στο σημείο που πραγματοποιούσαν τις συναλλαγές τους βρέθηκε ποσότητα κάνναβης. Σε τσάντα που κατείχε ο ένας εξ αυτών, βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με πώληση ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.