Skip to main content

Νέα Δημοκρατία Θεσσαλονίκης: Όλοι οι υποψήφιοι στο... δρόμο

Συναντήσεις, περιοδείες, εκδηλώσεις και όλοι οι υποψήφιοι της ΝΔ στο... δρόμο, τρεις μέρες πριν τις εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.

Στην τελική ευθεία του προεκλογικού αγώνα εντείνονται οι προσπάθειες της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη για την ενίσχυση της συσπείρωσης και την προσέλκυση ψηφοφόρων και μάλιστα σε στοχευμένα ακροατήρια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα στην πόλη θα βρίσκεται ο υπεύθυνος για την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος για την Κεντρική Μακεδονία, Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος επισκέπτεται το πρωί τα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, για να συζητήσει με τον πρόεδρο της ΠΕΔΚΜ και δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου, θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης της περιοχής.

Το μεσημέρι, ο πρώην υπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Νομού Θεσσαλονίκης, στη Μητροπολίτου Ιωσήφ 8, ενώ στις 19.30' θα είναι ο ομιλητής της κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης της Διοικούσας στην Α' εκλογική περιφέρεια, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Στην προεκλογική μάχη έχουν ριχτεί όμως και όλοι οι υποψήφιοι στα δυο ψηφοδέλτια Α' και Β' εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης.

Τα τραπεζώματα, οι συγκεντρώσεις πολιτικών φίλων, οι εκδηλώσεις και οι περιοδείες είναι στην ημερήσια διάταξη, ειδικά μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του προέδρου του κόμματος, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Χτες κλιμάκιο της Διοικούσας, αποτελούμενο από υποψήφιους βουλευτές της Α' Θεσσαλονίκης και κομματικά στελέχη πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων σε υπηρεσίες και φορείς, ερχόμενο σε επαφή με διοικήσεις και εργαζομένους.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν ο Σταύρος Καλαφάτης, ο Γιώργος Ορφανός και η Μαρία Προκοπίδου και επισκέφτηκαν μαζί με τα άλλα στελέχη τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο και την περιφερειακή διεύθυνση Μακεδονίας – Θράκης της ΔΕΗ.

Απόψε έχει προγραμματιστεί σε εκδήλωση του ΤΕΕ/ΤΚΜ που οργανώνει η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών ομιλία των υποψηφίων μηχανικών του ψηφοδελτίου της Α' Θεσσαλονίκης, Γιώργου Ορφανού, Στράτου Σιμόπουλου και Κωνσταντίνου Ζέρβα, στις 6 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ. Θέμα της εκδήλωσης: «Ανάπτυξη, παραγωγική ανασυγκρότηση, συνεργασία».

Δε λείπουν όμως και οι συναντήσεις σε καφέ, μπαρ, εστιατόρια και ταβέρνες του κέντρου της πόλης.

Χτες η Άννα Ευθυμίου μάζεψε φίλους και γνωστούς στο «Κομουνάλε» για να προωθήσει το μήνυμα της ΝΔ «Ελλάδα μπροστά» και σήμερα ο Φάνης Παπάς μαζεύει στις 18.30' στο «Οβάλ» όλους τους υποψήφιους των ψηφοδελτίων της ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία, που έχουν τοποθετηθεί στην τελευταία θέση των λιστών. Οι τελευταίοι των ψηφοδελτίων όλων των νομών της Κεντρικής Μακεδονίας συναντώνται για να βγάλουν πρώτη τη ΝΔ, λέει ο κ. Παπάς.

Και αύριο το βράδυ τη δική του συγκέντρωση πραγματοποιεί ο Κωνσταντίνος Ζέρβας στο Ριάλτο, για να κουβεντιάσει χαλαρά με γνωστούς και φίλους την απόφασή του να συμμετάσχει για πρώτη φορά σε βουλευτικές εκλογές με τη ΝΔ.