Skip to main content

Νέα διανομή τροφίμων αύριο στον δήμο Νεάπολης-Συκεών

Πρόκειται για τρόφιμα και αγαθά που περίσσεψαν από την προηγούμενη διανομή ΤΕΒΑ που πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 22 Δεκεμβρίου 2017

Μία δεύτερη, συμπληρωματική διανομή τροφίμων και αγαθών σε απόρους-ωφελούμενους των κοινωνικών δομών, στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής», πραγματοποιεί αύριο, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τρόφιμα και αγαθά που περίσσεψαν από την προηγούμενη διανομή ΤΕΒΑ που πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 22 Δεκεμβρίου 2017 και μοίρασε συνολικά 107,7 τόνους τροφίμων και αγαθών σε 4.553 άτομα.

Τα τρόφιμα και αγαθά, είδη παντοπωλείου και είδη καθαριότητας που έμειναν αδιάθετα από την προηγούμενη αυτή διανομή, θα διανεμηθούν αύριο σε 129 πεντάτεκνες έως δεκάτεκνες οικογένειες του δήμου Νεάπολης-Συκεών (639 συνολικά μέλη).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, σε ειδικό χώρο, στη διεύθυνση Ελλησπόντου 15 & Δαρδανελίων στα Πεύκα (μετά την αερογέφυρα, στάση Βενζινάδικο).

Οι δικαιούχοι ειδοποιήθηκαν ήδη μέσω ηχογραφημένου μηνύματος για την ακριβή ώρα παραλαβής που τους αφορά. Αυτοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και το ΑΜΚΑ τους, ενώ στην περίπτωση που δεν μπορούν οι ίδιοι, έχουν τη δυνατότητα να εξουσιοδοτήσουν κάποιο άλλο άτομο για την παραλαβή των αγαθών.