Skip to main content

Πορεία σήμερα από εργαζόμενους ΟΑΣΘ-Σύσκεψη δημάρχων και επιμελητηρίων

Το πρωί οι εργαζόμενοι θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκη, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν νέα διαμαρτυρία

Αμετακίνητοι στη θέση τους για συνέχιση της επίσχεσης εργασίας παραμένουν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, οι οποίοι χθες το πρωί πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Σήμερα στις 10:30 το πρωί θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκη, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να πραγματοποιήσουν νέα συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας.

Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ συνεχίζουν την  επίσχεση εργασίας για 11η ημέρα, παρατείνοντας την ταλαιπωρία πάνω από ένα εκατομμύριο πολιτών.

Την ίδια ώρα Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και δήμος Θεσσαλονίκης εξετάζουν τα νομικά τους βήματα, προκειμένου να σταματήσει η ομηρία της πόλης. Χθες πάντως ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης άσκησε σκληρή κριτική στον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, τον οποίο κάλεσε για άλλη μια φορά να καταβάλει τα χρήματα στους εργαζόμενους.

Παράλληλα, σήμερα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση δημάρχων του πολεοδομικού συγκροτήματος, επιμελητηρίων καθώς και του Εμπορικού Συλλόγου και του Εργατικού Κέντρου για τις αστικές συγκοινωνίες, μετά από προσκλητήριο του Γιάννη Μπουτάρη.