Skip to main content

Νέα αστυνομική επιχείρηση στη Ροτόντα - Δέκα συλλήψεις

Νέα επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή της Ροτόντας στη Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της αντιμετώπισης διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθησαν συνολικά 10 άτομα για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων το τελευταίο 24ωρο στην περιοχή της Ροτόντας.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις:

- Χθες το απόγευμα συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας, πέντε αλλοδαποί στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 86,33 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία προόριζαν για εμπορία.

- Χθες το βράδυ, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, συνέλαβαν στο κέντρο της πόλης 34χρονο αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 μικροδέματα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 8,74 γραμμαρίων.
Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του συλληφθέντα, εκκρεμούσε σήμα παραβίασης αδείας από Κατάστημα Κράτησης της χώρας, όπου κρατείτο κατόπιν απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με ποινή ισόβιας κάθειρξης για εισαγωγή, μεταφορά, κατοχή, αποθήκευση και πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.