Skip to main content

Νέα αστυνομική επιχείρηση σε Ροτόντα, Ναυαρίνου και ΑΠΘ

Στοχευμένες δράσεις στις πλατείες Αγίου Γεωργίου, Ναυαρίνου, Αριστοτέλους και στην ευρύτερη περιοχή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Στη σύλληψη εννέα ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, κατά το τελευταίο 24ωρο, σε επιχειρησιακή δράση στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Οι στοχευμένες ενέργειες πραγματοποιήθηκαν στις πλατείες Αγίου Γεωργίου, Ναυαρίνου, Αριστοτέλους και στην ευρύτερη περιοχή του Α.Π.Θ. για την αντιμετώπιση εμπορίας και διακίνησης ψυχοτρόπων ουσιών και τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο σε τέτοια κυκλώματα.

Αποτέλεσμα της επιχείρησης ήταν η σύλληψη εννέα ατόμων (6 ημεδαπών και 3 αλλοδαπών, υπήκοοι Αλβανίας) για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και ο εντοπισμός και η κατάσχεση ποσοτήτων κάνναβης, ηρωίνης, κοκαΐνης και ναρκωτικών δισκίων.

Χαρακτηριστική μάλιστα είναι η περίπτωση σύλληψης 26χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατείχε συνολικά 206 δισκία που εμπίπτουν στις διατάξεις του σχετικού Νόμου, χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει την κατοχή τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.