Skip to main content

Παρουσίαση της νέας αναβαθμισμένης υπηρεσίας «Συνήγορος της Αγοράς»

Ο «Συνήγορος της αγοράς» αποτελεί «εργαλείο» επιχειρηματικής υποστήριξης, η οποία προσφέρει υπηρεσίες HelpDesk στις εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις

Εκδήλωση παρουσίασης της νέας αναβαθμισμένης υπηρεσίας «Συνήγορος της Αγοράς» πραγματοποιείται στις 16 Δεκεμβρίου στο Υπουργείο Εξωτερικών στο πλαίσιο ενίσχυσης της ελληνικής επιχειρηματικής εξωστρέφειας, με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων.

Ο «Συνήγορος της αγοράς» αποτελεί σύγχρονο «εργαλείο» επιχειρηματικής υποστήριξης, η οποία προσφέρει υπηρεσίες HelpDesk στις εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις μέσω της Διαδικτυακής Πύλης Επιχειρηματικότητας «Αγορά», στοχεύοντας στην υποστήριξη της εξαγωγικής προσπάθειας των ελληνικών επιχειρήσεων και στην επέκταση της ελληνικής επιχειρηματικής δράσης σε νέες αγορές.

Ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, κ. Γιώργος Τσίπρας, θα απευθύνει χαιρετισμό κατά την έναρξη της εκδήλωσης, στην οποία θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι αρμόδιων φορέων, επιμελητηρίων και ελληνικών επιχειρήσεων.