Skip to main content

Νέα αφαίρεση έξι βαθμών για τον Ηρακλή λόγω οφειλών

Eάν η ΠΑΕ Ηρακλής προβεί στην εξόφληση των Αντωνίου και Μπλέτσα εντός του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος οι βαθμοί θα επιστραφούν

Την αφαίρεση έξι βαθμών από την τρέχουσα βαθμολογία του Ηρακλή, ανακοίνωσε σήμερα η Super League, λόγω οφειλών των «κυανόλευκων» στους ποδοσφαιριστές Αντωνίου και Μπλέτσα.

Όπως προβλέπεται από τον κανονισμό, εάν η ΠΑΕ Ηρακλής προβεί στην εξόφληση των αιτούντων ποδοσφαιριστών εντός 5 ημερών, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στον σύλλογο, με νεότερη απόφαση. 

Εάν, όμως, τα χρήματα δεν καταβληθούν, τότε, μοιραία, ο Γηραιός θα υποβιβαστεί, αφού θα έχει 23 βαθμούς, έναντι 26 του Λεβαδειακού.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής:

«Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση των υπ’ αριθμ. 52/2017 και 53/2017 αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής και στη Super League την Τετάρτη 26/04/2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης των αιτούντων ποδοσφαιριστών Ιωάννη Αντωνίου και Γεώργιου Μπλέτσα, από την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής αφαιρούνται έξι (6) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα».