Skip to main content

ΝΔ Θεσσαλονίκης κατά Αττικό Μετρό: Στόχος η αυτοπροβολή και ο διχασμός

Η διοικούσα της ΝΔ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αττικό Μετρό ότι προσπαθούν να προσελκύσουν κομματική πελατεία στην πλάτη των Θεσσαλονικέων.

Βολές κατά της κυβέρνησης αλλά και της διοίκησης της Αττικό Μετρό φωτογραφίζοντας τον πρόεδρό της Γιάννη Μυλόπουλο και την πρόσφατη ανάρτηση του στο Facebook για την ανακάλυψη του αγάλματος της Αφροδίτης (δείτε εδώ) εξαπολύει η ΝΔ Θεσσαλονίκης.

«Δεν ανεχόμαστε να προσπαθείτε την προσέλκυση κομματικής πελατείας ή την πολιτική σταδιοδρομία του οποιουδήποτε από εσάς στην πλάτη των Θεσσαλονικέων με δημόσιο χρήμα. Κάντε τη δουλειά σας, με σύννομο τρόπο. Αποδώστε το έργο στην πόλη και τους Θεσσαλονικείς κι επιτέλους βγάλτε τις λαμαρίνες από τους δρόμους της πόλης», τονίζει η Διοικούσα της Νέας Δημοκρατίας.

Σε ανακοίνωση της καλεί ΣΥΡΙΖΑ και την εταιρεία να ολοκληρώσουν το έργο και μάλιστα ολόκληρη τη γραμμή, όχι μόνο μέχρι το Σιντριβάνι. «Οφείλετε να κατασκευάσετε το σταθμό Βενιζέλου για να έχει το κέντρο της Θεσσαλονίκης Μετρό. Επί ειδικών θεμάτων που θέτετε, πάντοτε εκ του πονηρού και με στόχο την αυτοπροβολή αλλά και το διχασμό της κοινωνίας της πόλης, έχετε ήδη λάβει αρμοδίως απαντήσεις από τα χείλη των προκατόχων σας» σημειώνει κάνοντας εμμέσως πλην σαφώς αναφορά στην εκδήλωση που γίνεται σήμερα με τίτλο «Και αρχαία και μετρό». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Προς κάθε αρμόδιο στην Κυβέρνηση και στην Αττικό Μετρό :

Σταματήστε να αντιλαμβάνεστε την κυβερνητική και διοικητική σας ευθύνη ως αφορμή για πολιτική και προσωπική προβολή.
Οι Θεσσαλονικείς καταλαβαίνουν καλά τι συμβαίνει.
Σταματήστε να οικειοποιείστε ένα έργο, το Μετρό Θεσσαλονίκης, στο οποίο ποτέ δεν πιστέψατε. Αντιθέτως, το πολεμήσατε έως ότου, δεκαετίες μετά, το ανακαλύψατε.
Οι Θεσσαλονικείς θυμούνται καλά.
Σταματήστε να προσπαθείτε να διχάσετε την τοπική κοινωνία που αντιμετωπίζει τα δικά της οικονομικά και κοινωνικά καθημερινά ζητήματα.
Ασχοληθείτε με τη δουλειά σας και μόνο με αυτήν. Η δουλειά σας είναι να αποδώσετε το Μετρό στην πόλη κι όχι διαρκώς να θέτετε ψεύτικα διλήμματα, κοιτώντας πάντα στο παρελθόν και χάνοντας διαρκώς στόχους και χρονοδιαγράμματα.
Οφείλετε να βρείτε λύσεις για όλα. Να ολοκληρώσετε το έργο και μάλιστα ολόκληρη τη γραμμή, όχι μόνο μέχρι το Σιντριβάνι. Οφείλετε να κατασκευάσετε το σταθμό Βενιζέλου για να έχει το κέντρο της Θεσσαλονίκης Μετρό. Επί ειδικών θεμάτων που θέτετε, πάντοτε εκ του πονηρού και με στόχο την αυτοπροβολή αλλά και το διχασμό της κοινωνίας της πόλης, έχετε ήδη λάβει αρμοδίως απαντήσεις από τα χείλη των προκατόχων σας.

Οι Θεσσαλονικείς, όπως διαβάζουν τις δικές σας αναρτήσεις στο Facebook, διαβάζουν και τις αναρτήσεις των προκατόχων σας και βγάζουν τα δικά τους ψύχραιμα συμπεράσματα.

Αφήστε λοιπόν τη θεωρία και καταπιαστείτε με τη δουλειά σας για την οποίαν άλλωστε, ως διοικητικά στελέχη, αμείβεστε αδρά.

Δεν ανεχόμαστε να προσπαθείτε την προσέλκυση κομματικής πελατείας ή την πολιτική σταδιοδρομία του οποιουδήποτε από εσάς στην πλάτη των Θεσσαλονικέων με δημόσιο χρήμα. Κάντε τη δουλειά σας, με σύννομο τρόπο.

Αποδώστε το έργο στην πόλη και τους Θεσσαλονικείς κι επιτέλους βγάλτε τις λαμαρίνες από τους δρόμους της πόλης.

Ξεκινήσατε, δεν έχετε όμως ολοκληρώσει. Κάντε ό,τι κάνετε αθόρυβα χωρίς πανηγυρισμούς, γιατί αυτές οι λαμαρίνες άφησαν για πολλά χρόνια βαθιές τις χαρακιές τους στον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της πόλης και η ευθύνη θα είναι όλη δική σας.