Κυριακή 27 Μαΐου 2018
x

ΝΔ: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Αυτό είναι το κόστος της αναξιοπιστίας, της αναποτελεσματικότητας, των καθυστερήσεων και ιδεοληψιών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αναφέρει η ΝΔ.

«Η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης έχει τεράστιο κόστος για τη χώρα και τους πολίτες» αναφέρει ο Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας, καταλογίζοντας στην κυβέρνηση «αναξιοπιστία» και «αναποτελεσματικότητα».

Ο κ. Σταϊκούρας σημειώνει ότι «η καθυστέρηση του 2015 και του 2016 φόρτωσε στους πολίτες ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο, τους κεφαλαιακούς περιορισμούς που υφίστανται ακόμη και σήμερα, τον οριζόντιο και αυτόματο ”κόφτη”, το αιώνιο Υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων και 9 δισ. ευρώ μέτρα λιτότητας».

«Η καθυστέρηση ολοκλήρωσης της τρέχουσας αξιολόγησης», συνεχίζει ο βουλευτής, «έχει προσθέσει δημοσιονομικά μέτρα, όπως είναι η περικοπή του αφορολόγητου και των συντάξεων, και για μετά τη λήξη του προγράμματος, δηλαδή μετά το 2018».

«Αυτό είναι το κόστος της αναξιοπιστίας, της αναποτελεσματικότητας, των καθυστερήσεων και ιδεοληψιών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, της κυβέρνησης που συνεχίζει να σωρεύει τεράστιο κόστος στην οικονομία και τη χώρα» καταλήγει.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ