Skip to main content

ΝΔ: Στηρίζει Τζιτζικώστα για την προεδρία ο Κεδίκογλου

Χαίρομαι πάρα πολύ που και οι τέσσερις υποψήφιοι έχουν δηλώσει ξεκάθαρα ότι θα σεβαστούν το αποτέλεσμα, ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ.

Tη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε ο βουλευτής του κόμματος, Σίμος Κεδίκογλου.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που και οι τέσσερις υποψήφιοι τους οποίους εκτιμώ έχουν δηλώσει ξεκάθαρα ότι θα σεβαστούν το αποτέλεσμα και ότι την επόμενη μέρα θα υπηρετήσουμε όποιον νικήσει στις εκλογές. Για την εξέλιξη της παράταξης. Για μπορέσουμε να προσφέρουμε καλύτερα στην πατρίδα» ανέφερε, μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό για όλους. Ο Β. Μεϊμαράκης έκανε μια πολύ γενναία προσπάθεια κι έφερε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σε συνθήκες δύσκολες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργείο της Εσωτερικής Μεταρρύθμισης και ο Άδωνις Γεωργιάδης έχουν προσφέρει πολλά. Η προσωπική μου επιλογή είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας».

«Αυτή η πρόκληση μπορεί να είναι ευκαιρία για τη Νέα Δημοκρατία καθώς το ζητούμενο είναι να αναπτύξει μια νέα συλλογικότητα, να επιδείξει μεγαλύτερη ομαδικότητα. Στηρίζω τον Απόστολο Τζιτζικώστα», κατέληξε.