Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018
x

NΔ: ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ»

Ο γγ του κόμματος υπογράμμισε ότι στόχος του Κ.Μητσοτάκη που θα περιοδεύσει σύντομα στην Θράκη είναι η ένωση όλων των Ελλήνων ενάντια στον λαϊκισμό.

Ευρεία σύσκεψη στελεχών της ΝΔ πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κομοτηνή, παρουσία του γραμματέα του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο κ. Αυγενάκης επισκέπτεται την Θράκη προκειμένου να παρουσιάσει την «συμφωνία αλήθειας» της ΝΔ με τον αγροτικό κόσμο και τους κτηνοτρόφους και για τον λόγο αυτό μίλησε νωρίτερα σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Ιάσμου του νομού Ροδόπης.

Τον γραμματέα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποδέχθηκε στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, ο περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, Χρήστος Μέτιος, ο βουλευτής Έβρου, Δημήτριος Δημοσχάκης και πλήθος κομματικών και αυτοδιοικητικών στελεχών της ΝΔ.

Ο κ. Αυγενάκης προανήγγειλε ότι το προσεχές χρονικό διάστημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα περιοδεύσει στην Θράκη, ενώ σημείωσε ότι στόχος του αρχηγού της ΝΔ, είναι να ενώσει όλους τους Έλληνες στο πλαίσιο μιας συμφωνίας αλήθειας ενάντια στον λαϊκισμό και τα αδιέξοδα της σημερινής κυβερνητικής πολιτικής.

Να σημειωθεί ότι, όπως τόνιζαν στελέχη της ΝΔ από περιοχές της Θράκης, άρχισε ήδη ή προεργασία για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές και σχετικές συζητήσεις έγιναν και κατά την σημερινή σύσκεψη με την παρουσία του κ. Αυγενάκη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ