Skip to main content

ΝΔ: Συνειδητά ψέματα του Τσίπρα για τα στοιχεία της εγκληματικότητας

Η αξιωματική αντιπολίτευση παραθέτει επίσημα στοιχεία της Αστυνομίας για την εγκληματικότητα, όπως δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της.

Για συνειδητά ψέματα εκ μέρους του Αλέξη Τσίπρα κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, σχολιάζοντας τα στοιχεία που παρέθεσε ο πρωθυπουργός για την εγκληματικότητα.

Μάλιστα, παραθέτει πέντε ενδεικτικούς πίνακες με στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Ενοχλήθηκε σήμερα ο κ. Τσίπρας που τον αποκαλέσαμε ψεύτη. Και την ίδια ακριβώς στιγμή απαρίθμησε σειρά εντελώς ψεύτικων στοιχείων στην απέλπιδα προσπάθειά του να πείσει τους πολίτες ότι η ανίκανη Κυβέρνησή του έχει πολεμήσει την ανομία.

Μολονότι οι πολίτες ξέρουν, βέβαια, την πραγματικότητα καθώς την ζουν στις γειτονιές τους, παραθέτουμε πέντε ενδεικτικούς πίνακες. Πρόκειται για τα επίσημα στοιχεία της Αστυνομίας, όπως δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της, που αφορούν τη λεγόμενη καθημερινή εγκληματικότητα», αναφέρει η Πειραιώς και προσθέτει:

«Τα στοιχεία της Αστυνομίας, όχι μόνον αναδεικνύουν ότι κ. Τσίπρας είναι συνειδητά ψεύτης, αλλά και αδίστακτος, καθώς δεν αισθάνεται καμία ντροπή να επικαλείται στη Βουλή στοιχεία που προφανώς έχει κατασκευάσει από το μυαλό του. Είτε ο ίδιος, είτε οι συνεργάτες του στα γνωστά υπόγεια του Μαξίμου, όπου φαντασιώνονται και δημοσκοπήσεις υπέρ του».

Δείτε εδώ τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας που παρέθεσε η ΝΔ, τα οποία δείχνουν στοιχεία της τελευταίας πενταετίας από: κλοπές και διαρρήξεις καταστημάτων, κλοπές και διαρρήξεις οικειών, ληστείες με αρπαγές τσαντών, ληστείες εντός σπιτιών και ληστείες σε supermarket.