Skip to main content

Σκωπτική ανακοίνωση από ΝΔ: Με κλήρωση ο Παππάς πρόεδρος στον ΟΑΣΘ

Με ειρωνικό τρόπο σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση την τοποθέτηση του Στέλιου Παππά στη θέση του προέδρου του ΔΣ του ΟΑΣΘ.

Την επιλογή του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη να τοποθετήσει πρόεδρο του ΔΣ του κρατικοποιημένου ΟΑΣΘ τον Στέλιο Παππά κατέκρινε με σκωπτική ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία (δείτε εδώ). 

«Ο πατέρας του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Παππά διορίστηκε πρόεδρος στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Προφανώς αυτό έγινε κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποίησε ο κ. Σπίρτζης. Και σε ανώτερα!» τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Επίσης, σε ανάρτησή του στο twitter ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε: «Ο διορισμός του Στέλιου Παππά, πατέρα του Νίκου Παππά, δείχνει ότι δεν πίστευαν ποτέ σε τίποτε απ´ ό,τι έλεγαν και εδώ δεν φταίει ο Σόιμπλε».

Στο ίδιο μήκος κύματος ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας ότι «με αφορμή την τοποθέτηση του πατέρα του αποτυχημένου υπουργού - καναλάρχη Νίκου Παππά, Στέλιου, στη θέση του προέδρου του ΟΑΣΘ - αφού πρώτα τον κρατικοποίησαν - ανέσυρα ένα tweet του Α. Τσίπρα! Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι οικογενειοκρατία, αλλά καθεστώς!», έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook ο κ. Λαζαριδης.

Στην ανάρτησή του επισύναψε το σχετικό tweet του Πρωθυπουργού στις 24 Ιανουαρίου του 2016 στο οποίο ο κ. Τσίπρας έγραφε τα εξής: «Έχουν το θράσος κάποιοι να μιλούν για ρουσφέτια και οικογενειοκρατία. Τα κόμματα που έχουν κάνει την οικογένεια κράτος»