Skip to main content

ΝΔ: Πολύ κακό το κλίμα για τη χώρα μας στην Ευρώπη

Οι δηλώσεις κορυφαίων αξιωματούχων από όλο το πολιτικό φάσμα της EE, δείχνουν το πολύ κακό, για την Ελλάδα, τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Το κλίμα που επικρατεί στην Ευρώπη για την Ελλάδα είναι πολύ κακό, την ώρα που το θράσος των ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ περισσεύει, τονίζει σε σχόλιό του για τις τρέχουσες εξελίξεις ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης.

«Η αλήθεια που θα πρέπει να τους ανησυχεί είναι ότι οι δηλώσεις κορυφαίων αξιωματούχων από όλο το πολιτικό φάσμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δείχνουν το πολύ κακό, για την Ελλάδα, κλίμα που επικρατεί στην Ευρώπη», αναφέρει και προσθέτει: «Και του κ. Σούλτς και του κ. Βέμπερ και του κ. Μοσκοβισί και του κ. Ντάισελμπλουμ».

«Για να μην αναφερθούμε στα όσα άκουσε σήμερα ο κ. Βαρουφάκης από τους συναδέλφους του υπουργούς Οικονομικών στη Ρίγα», σημειώνει ο κ. Καραγκούνης, προσθέτοντας πως «όλα τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση».

Τέλος, διερωτάται, «ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποδοκιμάσει όλους εκείνους στο εσωτερικό του, που επιχειρηματολογούν υπέρ της δραχμής, όταν η κυβέρνηση υποτίθεται ότι διαπραγματεύεται για την παραμονή μας στο ευρώ;».