Skip to main content

ΝΔ: Περιμένουμε την απάντηση Τσίπρα για την ανοχή του στην ανομία

Απάντηση στο Μαξίμου που είχε ζητήσει απαντήσεις για δημοσίευμα εφημερίδας που εμπλέκει τον Λ. Αυγενάκη σε κυκλώματα με εγκληματική δράση

Κάλεσμα στον Αλέξη Τσίπρα ώστε να απαντήσει από το βήμα της Βουλής για την ανοχή που δείχνει στην ανομία απηύθυνε η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της, απαντώντας στην αντίστοιχη του Μεγάρου Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται πως το πρωθυπουργικό γραφείο Τύπου ζήτησε από τον αρχηγό του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη, απαντήσεις για δημοσίευμα της εφημερίδας Documento σύμφωνα με το οποίο υπάρχει εμπλοκή του γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη σε κυκλώματα με εγκληματική δράση.

«Όχι μόνον προσβλέπουμε, αλλά δεν βλέπουμε την ώρα να προσέλθει επιτέλους ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή και να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανασφάλεια που νιώθουν οι πολίτες από την παροιμιώδη ανοχή του στην ανομία, τους Ρουβίκωνες και το παρακράτος της κυβέρνησής του που έφτασε στο σημείο να μας φακελώνει ακόμη και στα Social Media», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.