Skip to main content

ΝΔ: Ορισμός της προπαγάνδας η ομιλία Τσίπρα στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Τσίπρας εισπράττει όλο και περισσότερο την αγανάκτηση και την περιφρόνηση όλων των Ελλήνων», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Πειραιώς.

Ως ορισμό της προπαγάνδας χαρακτήρισε η ΝΔ την ομιλία Τσίπρα στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ (δείτε εδώ), προσθέτοντας ότι είναι σε πλήρη απόσταση από την δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες.

«Ο κ. Τσίπρας αναλώθηκε σε μια ομιλία - ορισμό της προπαγάνδας σε πλήρη απόσταση από την δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες. Ούτε μια λέξη για τη φτώχεια που εξαιτίας του αυξήθηκε αυτά τα δυο χρόνια. Ούτε μια λέξη για την άγρια υπερφορολόγηση όλων των Ελλήνων και τη νέα μείωση των συντάξεων που ο ίδιος συμφώνησε. Ούτε μια λέξη για τους ανέργους που χάνουν την ελπίδα τους. Και όλα αυτά γιατί ο ίδιος επέλεξε τόσους μήνες να παριστάνει ότι διαπραγματεύεται για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης. Όλα αυτά γιατί η Κυβέρνησή του αρνείται δογματικά τις ιδιωτικοποιήσεις και τις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές που χρειάζεται η οικονομία. Ο κ. Τσίπρας εισπράττει όλο και περισσότερο την αγανάκτηση και την περιφρόνηση όλων των Ελλήνων», αναφέρει, στην ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.