Skip to main content

ΝΔ: Όμηρος του Καμμένου ο Τσίπρας - Ένας αδύναμος πρωθυπουργός

Η αξιωματική αντιπολίτευση υποστήριξε πως η αγάπη του κ. Τσίπρα για την καρέκλα είναι τέτοια που υπερασπίζεται υπουργούς που μιλάνε με ισοβίτες.

Όμηρο του Καμμένου και αδύναμο πρωθυπουργό χαρακτήρισε η Νέα Δημοκρατία τον Αλέξη Τσίπρα μετά την ομιλία του τελευταίου στη Βουλή στη συζήτηση για την πρόταση της ΝΔ αναφορικά με σύσταση εξεταστική για τις συνομιλίες του υπουργού Εθνικής Αμύνης με ισοβίτη.
 
«Ο κ. Τσίπρας με την σημερινή αμήχανη εμφάνισή του αποδείχτηκε ότι είναι ένας αδύναμος πρωθυπουργός. Όμηρος του κ. Καμμένου. Εκτός τόπου και χρόνου, έφτασε στο σημείο - πάνω στον ενθουσιασμό του - να δικαιολογήσει ακόμη και τον κ. Κουρουμπλή για τις τραγικές ευθύνες του στη διαχείριση του ναυαγίου του δεξαμενόπλοιου»
 
Η αξιωματική αντιπολίτευση υποστήριξε πως η αγάπη του κ. Τσίπρα για την καρέκλα είναι τέτοια που «υπερασπίζεται, χωρίς καμία ντροπή, υπουργούς που μιλάνε με ισοβίτες»
 
Τέλος αναφερόμενο το κόμμα της ΝΔ στον ΥΕΘΑ, σημείωσε ότι όποιος είδε σήμερα το παραλήρημα του κ. Καμμένου έβγαλε τα συμπεράσματά του γιατί δεν μπορεί να είναι Υπουργός Εθνικής Άμυνας.