Κυριακή 20 Μαΐου 2018
x

ΝΔ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Η αξιωματική αντιπολίτευση υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός έκανε αυτό που τόσο καλά ξέρει, να ανεβάσει μια κακόγουστη θεατρική παράσταση.

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα ότι είναι αστείος στον ρόλο του σοβαρού και υπεύθυνου πρωθυπουργού.

«Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε σε μεγάλη απόσταση από την πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες. Χωρίς κανένα σχέδιο για το μέλλον του τόπου. Επέστρεψε με θράσος στον τόπο του εγκλήματος, για να ξανακάνει αυτό που τόσο καλά ξέρει. Να ανεβάσει μια κακόγουστη θεατρική παράσταση»
 
Στην ανακοίνωσή της, η αξιωματική αντιπολίτευση υπογράμμισε ότι στην πρώτη πράξη, εμφανίστηκε ως «αμετανόητος δημαγωγός, υποσχόμενος ανάπτυξη, εκείνος που κόστισε 100 δις ευρώ στη χώρα, που ευθύνεται για την ύφεση δύο χρόνων και την σημερινή αναιμική πορεία, ενώ η οικονομία μπορούσε να αναπτύσσεται με ραγδαίο ρυθμό».
 
«Στην δεύτερη πράξη, ανακάλυψε όψιμα τους επενδυτές. Πανηγυρίζει για τις επενδύσεις που ο ίδιος πολέμησε και ξεχνά τα εμπόδια που ο ίδιος υψώνει: Την υπερφορολόγηση, την πιστωτική ασφυξία, την εχθρότητα στην επιχειρηματικότητα,  όλα όσα  μπλοκάρουν μεγάλες επενδύσεις. Απ' το Ελληνικό, μέχρι τις Σκουριές. Ούτε μια λέξη για τα δισεκατομμύρια που χρωστά το Κράτος στους ιδιώτες.
Στην τρίτη πράξη, έχει το θράσος να μιλάει στους νέους ανθρώπους. Σε αυτούς που μετέτρεψε στη γενιά των 360 ευρώ γκρεμίζοντας τις ελπίδες τους. Στην τέταρτη πράξη, μας είπε ότι μας βγάζει απ' τα μνημόνια. Ποιος; Ο πρωθυπουργός των άγριων περικοπών στις συντάξεις, στους μισθούς, στο αφορολόγητο.  Ο πρωθυπουργός του ΕΦΚΑ και του ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε, αλλά αύξησε. Ο πρωθυπουργός του τρίτου και του τέταρτου μνημονίου μέχρι το 2022. » πρόσθεσε η ΝΔ.
 
Η Νέα Δημοκρατία σημείωσε ακόμα πως οι Έλληνες δεν αξίζουν άλλη κοροϊδία και αποτυχίες.
 
Κατηγόρησε ακόμα τον κ. Τσίπρα πως παίζει το κρυφτούλι για να αποφύγει τις αναγκαίες αλλαγές που θα ανοίξουν δουλειές για τους πολλούς.
 
«Η Ελλάδα χρειάζεται αλήθειες και έργα. Όχι ψέματα και λόγια. Χρειάζεται πολιτική αλλαγή και μια αποτελεσματική Κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη» καταλήγει η ανακοίνωση/.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ