Skip to main content

ΝΔ: Ο πρωθυπουργός ζει σε μία εικονική πραγματικότητα

Η ΝΔ επισημαίνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας ζει σε μία εικονική πραγματικότητα και συμπληρώνει πως έχει χάσει κάθε επαφή με τους πολίτες.

Δηκτική ανακοίνωση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τη σημερινή του ομιλία ενώπιον του υπουργικού συμβουλίου.

Η αξιωματική αντιπολίτευση επισημαίνει ότι ο πρωθυπουργός επιβεβαιώνει ότι ζει σε μία εικονική πραγματικότητα και συμπληρώνει πως έχει χάσει κάθε επαφή με τους πολίτες και τα καθημερινά τους προβλήματα.

«Μιλά για ανάπτυξη, όταν η κυβέρνησή του την υπονομεύει. Για κοινωνική πρόοδο, όταν η εγκληματικότητα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Για εθνική στρατηγική όταν επιδίδεται σε επικίνδυνους ερασιτεχνισμούς με την Τουρκία και τα Σκόπια. Και για θεσμική υπευθυνότητα, όταν αντιμετωπίζει ακόμη και το Σύνταγμα με εμμονές και ιδεοληψίες», σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία.

Μάλιστα, τονίζει πως ο Πρωθυπουργός είναι ικανός μόνο για προπαγάνδα για να προσθέσει πως «η προπαγάνδα δεν μπορεί πια ούτε να σκεπάσει τα προβλήματα που ο ίδιος προκάλεσε».
 
«Η Ελλάδα χρειάζεται συγκροτημένο σχέδιο για την ανάπτυξη, στιβαρή ηγεσία και σοβαρότητα στο χειρισμό των εθνικών θεμάτων. Ακριβώς δηλαδή όσα λείπουν από τον κ.Τσίπρα και από το συγκυβερνήτη του Πάνο Καμμένο με τον οποίο μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν...», καταλήγει η ΝΔ.