Skip to main content

ΝΔ: Τις κυβερνήσεις τις εκλέγει ο λαός - Αυτόν φοβάται ο κ. Τσίπρας

Η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη περιλαμβάνει αλλαγές στο Κράτος και την οικονομία, λιγότερους φόρους, αξιοπιστία και διαχειριστική επάρκεια, τονίζει.

Σε ανακοίνωση - απάντηση προς το Μαξίμου προχώρησε η ΝΔ, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του, κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «φορά τη φανέλα του ΔΝΤ» (δείτε αναλυτικότερα εδώ).

«Σε ένα συμφωνούμε με το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού: τις κυβερνήσεις τις εκλέγει ο ελληνικός λαός. Αυτόν που φοβάται ο κ. Τσίπρας», τονίζει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της και προσθέτει:

«Την ώρα που η ελληνική κοινωνία βυθίζεται στην απογοήτευση και η πραγματική οικονομία συνθλίβεται από την πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζει μία ρεαλιστική και αισιόδοξη πολιτική πρόταση».

Όπως ανέφερε η Ν.Δ., η πρόταση αυτή περιλαμβάνει αλλαγές στο Κράτος και την οικονομία, λιγότερους φόρους, αξιοπιστία και διαχειριστική επάρκεια σε όλους τους τομείς.

Η πρόταση αυτή, συνεχίζει η Πειραιώς, «παρουσιάζεται στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για να γίνει σε όλους σαφές ότι η αποτυχία του κ. Τσίπρα και της παρέας του δεν είναι αποτυχία της Ελλάδας».

«Η Ελλάδα μπορεί καλύτερα και οι Έλληνες αξίζουν περισσότερα», υπογράμμισε η Ν.Δ.