Skip to main content

ΝΔ: Κομματικές φιέστες τα Περιφερειακά Αναπτυξιακά Συνέδρια

Σε ένα από τα συνέδρια ο πρωθυπουργός αρνήθηκε να ακούσει τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών, υποστηρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Κομματικές φιέστες κακόγουστης προπαγάνδας» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τα Περιφερειακά Αναπτυξιακά Συνέδρια που διοργανώνει η κυβέρνηση.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «ο κ. Τσίπρας, προσπαθώντας να έρθει σε επαφή με την κοινωνία, την οποία κορόιδεψε, οργανώνει κομματικές φιέστες και τις βαφτίζει Περιφερειακά Αναπτυξιακά Συνέδρια».

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση στο πρώτο από αυτά στην Κοζάνη, στη Δυτική Μακεδονία, σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, αρνήθηκε να ακούσει τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.

«Αντί για διάλογο -που δεν αντέχει- αντιμετώπισε τους εκατοντάδες πολίτες, που διαμαρτύρονταν έξω από την αίθουσα, με αυταρχισμό και αστυνομική βία. Προσπαθεί να χρησιμοποιήσει για κομματικούς σκοπούς και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», επισημαίνει η ΝΔ και καταλήγει:

«Είναι προφανές ότι η Νέα Δημοκρατία, οι βουλευτές και τα στελέχη της, δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουν με την παρουσία τους τέτοιες εκδηλώσεις κακόγουστης προπαγάνδας του Μεγάρου Μαξίμου».