Skip to main content

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καταδικάζουν την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Η επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως καταδικαστέα, λέει το ΠΑΣΟΚ. Η ΝΔ δεν πρόκειται να συναινέσει στη βία και την ανομία, λέει το κόμμα.

Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ καταδικάζουν την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος, δήλωσε πριν από λίγο ότι η ελληνική κοινωνία και η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να συναινέσουν στην ανοχή στη βία και την ανομία, στην οποία όλο και περισσότερο διολισθαίνει η χώρα.

Σημείωσε επίσης ότι «τα σοβαρά επεισόδια στο Πολυτεχνείο διαψεύδουν απόλυτα τον κ. Τσίπρα και τα όσα υποστήριξε από το βήμα της Βουλής απαντώντας στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την έξαρση της εγκληματικότητας. «Ο πρωθυπουργός και η Κυβέρνησή του είναι φανερό ότι εσκεμμένα εθελοτυφλούν μπροστά στο τεράστιο πρόβλημα της ανομίας και της βίας που έχει γίνει καθημερινότητα» επεσήμανε ο Μ. Χαρακόπουλος.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ με ανάρτηση του στο Twitter σημείωσε ότι η επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως καταδικαστέα και ότι ο κ. Τόσκας πρέπει επιτέλους να δράσει.