Skip to main content

ΝΔ: Κατά σύμπτωση ο κ. Παππάς είναι πατέρας του υπουργού

Είμαστε σίγουροι ότι μεταξύ των εκατοντάδων βιογραφικών που υπεβλήθησαν για τη θέση, αυτό του κ. Παππά ήταν το καλύτερο, αναφέρει σκωπτικά η Πειραιώς.

Σκωπτική είναι η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Μαξίμου που υπερασπίζεται την επιλογή του Στέλιου Παππά για τη θέση τουπροέδρου στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΣΘ.

«Είμαστε σίγουροι ότι μεταξύ των εκατοντάδων βιογραφικών που υπεβλήθησαν για τη θέση του προέδρου του ΟΑΣΘ, αυτό του κ. Παππά ήταν το καλύτερο.
 
Κατά σύμπτωση βέβαια ο κ. Παππάς είναι πατέρας του Υπουργού και στενού φίλου του πρωθυπουργού, κ. Νίκου Παππά», αναφέρει η Πειραιώς, ενώ σε υστερόγραφό της σχολιάζει και την τοποθέτηση του Ντίμη Αργυρόπουλου στο δ.σ. του κρατικού πλέον ΟΑΣΘ:
 
«Φανταζόμαστε ότι η επιλογή του κ. Ντίμη Αργυρόπουλου στο Δ.Σ. του ΟΑΣΘ έγινε για να επιβραβευθεί το δημοκρατικό του ήθος. Και αυτό γιατί όλοι θυμόμαστε την προτροπή του σε επίδοξους τρομοκράτες να «φυτέψουν» μια σφαίρα στον τότε Υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα!».