Skip to main content

ΝΔ: Η σιωπή Τσίπρα για τα πλαστά έγγραφα Καμμένου δείχνει ενοχή

Η ΝΔ λέει πως ο πρωθυπουργός προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση με το θέμα του πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη για το οποίο αποφάνθηκε η Βουλή.

Στο σχόλιο του Μαξίμου για το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη απαντά η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για τα έγγραφα που κατέθεσε ο κ. Καμμένος στη Βουλή.

«Η τετραήμερη σιωπή του κ. Τσίπρα για τις αποκαλύψεις της Ν.Δ. ότι τα έγγραφα που κατέθεσε ο κ. Καμμένος στη Βουλή δεν είναι γνήσια, απλά επιβεβαιώνουν την ενοχή του. Όπως και η σημερινή αφωνία του κ. Τσίπρα για τη νέα απίστευτη αποκάλυψη ότι ο κ. Καμμένος διαπραγματευόταν με τον περιβόητο Παπαδόπουλο - τον οποίο κατά τα άλλα "δεν γνώριζαν" - την πώληση 25 διαφορετικών οπλικών συστημάτων συνολικής αξίας 700 εκ. ευρώ», σημείωσε η Νέα δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.

Μάλιστα ανέφερε τέλος πως «όσο κι αν προσπαθεί ο πρωθυπουργός να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση με το ανύπαρκτο θέμα του πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη για το οποίο έχει αποφανθεί τελεσίδικα η Βουλή, το τεράστιο σκάνδαλο Τσίπρα - Καμμένου θα διερευνηθεί σε βάθος είτε από αυτήν, είτε από την επόμενη Βουλή».