Skip to main content

NΔ: Η πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαθλιώνει τους Έλληνες

«Μοναδικό μας μέλημα τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας και ο στόχος της πολιτικής αλλαγής για την ανασυγκρότηση της χώρας», τονίζει η Πειραιώς

Τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές καυτηριάζει με ανακοίνωσή της η ΝΔ υπογραμίζοντας πως η παράταξη ως υπεύθυνη και αξιόπιστη πολιτική δύναμη «δεν πρόκειται να τους ακολουθήσει στην προσπάθειά τους να διχάσουν την κοινωνία».

«Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο οποίος δήλωνε ότι είναι δευτερεύον ζήτημα για την Ελλάδα η ένταξή της στην ποσοτική χαλάρωση τον Μάρτιο, κατηγορεί σήμερα τη Νέα Δημοκρατία για την πορεία της διαπραγμάτευσης που κάνει η κυβέρνησή του», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΝΔ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσθέτει πως «η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, που με την πολιτική της εξαθλιώνει τους Έλληνες, διαλύει την οικονομία της χώρας και υπονομεύει το μέλλον της, εξακολουθεί να αποδεικνύει καθημερινά ότι το μόνο που διαθέτει είναι υπερβολικό πλεόνασμα θράσους και ανευθυνότητας».

Και συμπληρώνει η Πειραιώς: «Η Νέα Δημοκρατία, ως υπεύθυνη και αξιόπιστη πολιτική δύναμη, δεν πρόκειται να τους ακολουθήσει στην προσπάθειά τους να διχάσουν την κοινωνία μας.

Μοναδικό μας μέλημα τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας και ο στόχος της πολιτικής αλλαγής για την ανασυγκρότηση της χώρας».