Skip to main content

ΝΔ: Η κυβέρνηση να ενημερώσει πρώτα τον Καμμένο για το Σκοπιανό

Σχόλιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για τις διαπραγματεύσεις στο Σκοπιανό από τον ΥΠΕΞ.

Σε δηκτικό τόνο σχολίασε η Νέα Δημοκρατία την ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών από τον υπουργό Εξωτερικών αναφορικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων με την ΠΓΔΜ.

«Ύστερα από τρεις μήνες μυστικών διαπραγματεύσεων που συνεχίζονται, παρότι οι εκπρόσωποι της πΓΔΜ αρνούνται να αναθεωρήσουν το Σύνταγμά τους, η Κυβέρνηση αποφάσισε ξαφνικά να "ενημερώσει" τα Κόμματα» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση. 

«Η Νέα Δημοκρατία εξυπακούεται ότι θα ενημερωθεί στο επίπεδο που όρισε η κυβέρνηση», σημειώνει ακόμα η ΝΔ. Σημειώνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αποδέχθηκε να συναντηθεί με τον κ. Κοτζιάς και θα εκπροσωπηθεί από τον τομεάρχη Εξωτερικών και βουλευτή της ΝΔ, κ. Κουμουτσάκο.

«Θα προτείναμε στους κυρίους Τσίπρα και Κοτζιά να ξεκινήσουν την "ενημέρωση" από τον κ. Καμμένο, μήπως καταλάβουν, επιτέλους, ότι είναι τραγέλαφος, μια κυβέρνηση σκορποχώρι, να αναζητά συνενόχους στην Αντιπολίτευση για την διαφαινόμενη διπλωματική αποτυχίας της», σημειώνεται στην ανακοίνωση.