Skip to main content

ΝΔ: Η κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες Δημ. Καμμένου

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι σβήστηκε η παράγραφος που περιέγραφε την τραπεζική εξυπηρέτηση των δανείων της εταιρείας που εκδίδει το «Πρώτο Θέμα».

Η ΝΔ καλεί την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις, με αφορμή όσα αναφέρει σε συνέντευξή του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.

«Η ύπουλη και μεθοδευμένη παρέμβαση στο πόρισμα για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, που η Νέα Δημοκρατία κατήγγειλε με σημερινή της ανακοίνωση, επιβεβαιώνεται από τον αντιπρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής και βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο κ. Δημήτρης Καμμένος καταγγέλλει την ωμή παρέμβαση ενός "αόρατου χεριού" στο πόρισμα της επιτροπής της Βουλής που "αφαίρεσε και πρόσθεσε" παραγράφους», τονίζει η ΝΔ και προσθέτει:

«ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι ήδη υπόλογοι στον ελληνικό λαό και οφείλουν να δώσουν άμεσα εξηγήσεις».

Να σημειωθεί ότι παρόμοια καταγγελία έκανε και ο Ανδρέας Λοβέρδος, λέγοντας πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασαν χθες ως πόρισμα της πλειοψηφίας διαφορετικό κείμενο από εκείνο που είχε μοιραστεί στα κόμματα την περασμένη εβδομάδα.

Ο κ. Καμμένος, αναφέρθηκε στη παράγραφο που υπήρχε στο πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το οποίο «η εταιρεία που εκδίδει το Πρώτο Θέμα εμφανίζεται με ενήμερα δάνεια, υγιής και χωρίς προβλήματα». Η παράγραφος αυτή, όπως λέει, σβήστηκε.