Skip to main content

ΝΔ: Η κυβέρνηση αδυνατεί να δώσει τις μάχες που δίνει ο κ. Μητσοτάκης

Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, αλλά ευτυχώς για την Ελλάδα, οι πολίτες έχουν καταλάβει τι σημαίνει η Κυβέρνησή του, αναφέρει η ανακοίνωση της Πειραιώς.

Δεν υπάρχει ούτε ένας πολίτης σε αυτήν τη χώρα, που να πιστεύει ότι η Κυβέρνηση είναι με την κοινωνική πλειοψηφία, τονίζει, σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ, απαντώντας σε κυβερνητικές πηγές.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα πηγές του Μαξίμου, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη στο Bloomberg, έλεγαν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ εκπροσωπεί την ελίτ, ενώ η κυβέρνηση την κοινωνική πλειοψηφία (δείτε αναλυτικότερα εδώ).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Το Μέγαρο Μαξίμου χρειάστηκε 12 ώρες να απαντήσει στη συνέντευξη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Bloomberg. Φαίνεται πως δυσκολεύεται να κατανοήσει το ότι ο κ. Μητσοτάκης υπερασπίζεται στο εξωτερικό τα εθνικά μας θέματα, ενώ ταυτόχρονα δίνει τη μάχη για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, που θα δώσουν δημοσιονομικό χώρο και ανάσες στην οικονομία.

Μάχες που η Κυβέρνηση αδυνατεί να δώσει. Μόνο που, δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, αλλά ευτυχώς για την Ελλάδα, οι πολίτες έχουν καταλάβει τι σημαίνει η Κυβέρνησή του. Και κάτι τελευταίο. Δεν υπάρχει ούτε ένας πολίτης σε αυτήν τη χώρα, που να πιστεύει ότι η Κυβέρνηση είναι με την κοινωνική πλειοψηφία».