Skip to main content

ΝΔ: Η ΕΡΤ έχει μετατραπεί σε γκεμπελικό παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ

Όπως αναφέρει η Πειραιώς, το χθεσινό δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης δεν προέβαλε την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Για γκεμπελισμό κατηγορεί την ΕΡΤ με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, καθώς, όπως αναφέρει, το χθεσινό δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης δεν προέβαλε την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

«Η Ε.Ρ.Τ., ενώ πληρώνεται από το σύνολο των Ελλήνων και οφείλει να λειτουργεί ως δημόσια τηλεόραση, έχει μετατραπεί σε γκεμπελικό παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στα χθεσινά δελτία ειδήσεων, εκτελώντας διατεταγμένες, από το Μέγαρο Μαξίμου, υπηρεσίες, δεν προέβαλε την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ηθικοί αυτουργοί για την θρασύτατη απόπειρα φίμωσης της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της είναι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και άμεσα υπεύθυνοι η διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. και η επιτελική ομάδα της διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης», αναφέρει η Πειραιώς και προσθέτει:
 
«Καλούμε την Κυβέρνηση να αντιληφθεί ότι στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία και να εγκαταλείψει τις αυταρχικές, καθεστωτικές πρακτικές της.
 
Ο γκεμπελισμός δεν θα περάσει».