Skip to main content

ΝΔ: Οι επισκέψεις Σαββίδη στο Μαξίμου και ο μετρ της διαπλοκής

Πώς σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για διαδοχικές συναντήσεις του επιχειρηματία στο Μέγαρο Μαξίμου

«Μετρ της διαπλοκής» χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας δημοσιεύματα που φέρουν τον Ιβάν Σαββίδη να είχε συναντήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Μετά τις αποκαλύψεις στον Τύπο το τελευταίο διήμερο, ο κ. Τσίπρας μπορεί κάλλιστα να διεκδικήσει τον τίτλο του "μετρ της διαπλοκής"», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει: 

«Ο άλλοτε εκλεκτός της κυβέρνησης και νυν "αποδιοπομπαίος τράγος" της, Ιβάν Σαββίδης, φέρεται να είχε διαδοχικές συναντήσεις στο Μαξίμου προκειμένου να παράσχει στήριξη στην Κυβέρνηση επενδύοντας σε συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε.».

Ο δε κ. Φλαμπουράρης, σύμφωνα με την Πειραιώς, «φέρεται να έπαιζε ακόμη και το ρόλο διαμεσολαβητή μεταξύ επιχειρηματιών δίπλα ακριβώς στο γραφείο του Πρωθυπουργού».

Η ΝΔ επιτίθεται και στον κ. Τζανακόπουλο, σημειώνοντας: «Άραγε τι έχει να πει για όλα αυτά ο λαλίστατος κυβερνητικός εκπρόσωπος;».

«Η απάντηση μικρή σημασία έχει καθώς οι Έλληνες φορολογούμενοι ήδη πληρώνουν πολύ ακριβά τους διαπλεκόμενους φίλους της Κυβέρνησης, η οποία έχει δυστυχώς συμφωνήσει και νέα μείωση των συντάξεων και του αφορολόγητου και μετά το τέλος της θητείας της», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.