Skip to main content

ΝΔ για Τσίπρα: Αμφιβάλλουμε αν ο ίδιος πιστεύει τα ψέματά του

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή τα όσα είπε από το βήμα του συνεδρίου του Economist.
Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τα όσα είπε από το βήμα του συνεδρίου του Economist, με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κώστα Καραγκούνη, να κάνει λόγο για «μεγάλο το άγχος του κ. Τσίπρα να πείσει τους δικούς του».
 
«Μιλάει για παγίδευση από την προηγούμενη κυβέρνηση. Ποιος άραγε τον παγίδευσε, όταν ο ίδιος έσυρε τη χώρα σε εκλογές, και όταν ο ίδιος αποδείχτηκε ανέτοιμος να κυβερνήσει;», διερωτάται ο κ. Καραγκούνης και συνεχίζει:
 
«Μιλάει για πλεονάσματα, όταν η κυβέρνησή του έχει κάνει στάση πληρωμών. Μιλάει για 'κόκκινες γραμμές' σε μισθούς και συντάξεις, όταν διακινδυνεύει κάθε μήνα να μην πληρωθούν ούτε οι μισθοί ούτε οι συντάξεις».
 
«Και τολμάει να μιλάει ότι βρήκε άδεια ταμεία όταν μέχρι σήμερα από αυτά τα ταμεία πληρώνει μισθούς και συντάξεις», τονίζει ο ίδιος.
 
Σημειώνει, δε, πως «ας μην κάνει προβλέψεις για ανάπτυξη, διότι τα πρώτα σημάδια ύφεσης τα ζει με επώδυνο τρόπο η αγορά». «Αμφιβάλλουμε αν και ο ίδιος, πια, πιστεύει τα ψέματά του», καταλήγει ο κ. Καραγκούνης.